Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ με Τζάκσον στο Λαύριο

Ο ΠΑΟΚ με Τζάκσον στο Λαύριο

Την έκτη συνεχή νίκη του στο πρωτάθλημα, τελειώνοντας έτσι με ιδανικό τρόπο το 2017, προσδοκά να πετύχει αύριο στο, εκτός έδρας, παιχνίδι του, για τη 10η αγωνιστική της Basket League, απέναντι στο Λαύριο (16.30), ο ΠΑΟΚ. Αναμέτρηση με την οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας ο εσχάτως αποκτηθείς, Νταρνέλ Τζάκσον.

Ο Αμερικανός σέντερ, που μετρά μερικά εικοσιτετράωρα παρουσίας στο «Δικέφαλο», χωρίς να είναι πλήρως εξοικειωμένος με τη φιλοσοφία του συλλόγου στο παρκέ, θα χρησιμοποιηθεί στο ματς από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Σχολιάζοντας την αυριανή μάχη, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο, ο τεχνικός των  «ασπρόμαυρων», επισήμανε: «Η βαθμολογική θέση του Λαυρίου, στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, δείχνει την ποιότητα που έχει σαν ομάδα. Διαθέτει  πολύ καλό υλικό, αθλητικούς ξένους με επαφή με το καλάθι. Έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και αρκετά χρόνια, που έχει αφήσει το στίγμα του. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, μακριά από το γήπεδό μας και θα πρέπει να παίξουμε σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να το κερδίσουμε».

Για τον Τζάκσον, τόνισε: «Έχει κάνει μαζί μας τρεις προπονήσεις. Σίγουρα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Το καλό, όμως, είναι ότι πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη που αντιλαμβάνεται σχετικά γρήγορα το τι χρειάζεται και το τι θέλουμε να παίξουμε και στην επίθεση και στην άμυνά μας. Θα ακολουθήσει την αποστολή και θα προσπαθήσει να μας βοηθήσει».

Απέναντι στην πρώην ομάδα του, στην Ελλάδα, θα βρεθεί, από την άλλη, αύριο ο Ουσμάν Κρουμπάλι. Ο σέντερ του ΠΑΟΚ εστίασε σε αυτό το γεγονός, καταθέτοντας τις σκέψεις του για το παιχνίδι με το Λαύριο, στο blog του, στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ στο διαδίκτυο.

«Το Λαύριο είναι μια πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα, αλλά αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και κάνουμε όσα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε το νικηφόρο σερί μας. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, καθώς έχω περάσει μια υπέροχη χρονιά στο Λαύριο. Έχω φίλους σε όλη την πόλη και ανυπομονώ να τους δω, επειδή όσο ήμουν εκεί φρόντισαν να μην μου λείψει τίποτα. Θα είναι μια ωραία εμπειρία», ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που θα «πετάξει» για την Αθήνα συμπεριλήφθηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Νταρνέλ Τζάκσον, Φιλ Γκος, Λάκι Τζόουνς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις