Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚτσής πατέρας του Λημνιού αποκάλυψε: “Τον ήθελε ο Ολυμπιακός”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο πατέρας του Δημήτρη Λημνιού, Στέλιος με δηλώσεις του σχετικά με τη μετεγγραφή του γιου του στον ΠΑΟΚ τόνισε: “Στο παρασκήνιο υπήρχε και ο Ολυμπιακός. Δούλευε υπόγεια όμως. Εγώ προσωπικά του είπα να πάει στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο. Το μεγάλο το αφεντικό έλεγε Ολυμπιακός, ο μεγάλος μάνατζερ δηλαδή”.

Ο Γιώργος Σπανός αναφερόμενος στους αντίζηλους του ΠΑΟΚ και πώς ο παίκτης θα ανέβει τελικά στη Θεσσαλονίκη, εξήγησε: “Οι άλλοι ενδιαφερόμενοι ήταν σε φιλολογικό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα. Εγώ με τον κ. Σαββίδη συναντήθηκα την περασμένη εβδομάδα και δώσαμε τα χέρια. Όταν δίνω το λόγο μου είτε έχουμε υπογράψει είτε όχι δεν έχει σημασία. Πιστεύω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει υψηλή προοπτική έχει πολλά προσόντα”

Οσα δήλωσε ο Στέλιος Λημνιός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis»

Για τα συναισθήματα του για τη μετεγγραφή του γιου του στον ΠΑΟΚ: “Ναι, βέβαια. Η χαρά μας είναι το κάτι άλλο. Πετάω στα ουράνια γιατί είμαι γέννημα θρέμμα ΠΑΟΚτσής. Όταν είχε πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, τρία ματς είχα χάσει μόνο. Δεν τον έκανα ΠΑΟκτσή όμως αλλά θα γίνει από σήμερα”.

Για τα συναισθήματα του ίδιου του Λημνιού: “Η χαρά του ήταν το κάτι άλλο. Δε μπορούσε να το πιστέψει”.

Για τον ρόλο του Βλάνταν Ίβιτς στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής: “Επενέβη και ο Ίβιτς και αυτό έπαιξε και το μεγαλύτερο ρόλο. Μίλησε μαζί του και του είπε: “Σε θέλω εγώ προσωπικά στην ομάδα, και εγώ και ο πρόεδρος”.

Για το πότε έγινε η πρώτη κρούση: “Πριν ταξιδέψουμε για την Ολλανδία είχαμε την πρώτη κρούση. Πριν 20 μέρες περίπου. Ο μάνατζερ του έκανε κρούση και αφού ο Σαββίδης με τον Σπανό τα είχαν βρει απέμεινε μόνο η θετική απάντηση του μικρού. Στη συνάντηση που είχε με το Μίχελ, και πιθανότατα ήταν και ο Κωνσταντινίδης εκεί, λύθηκαν όλα όταν παρενέβη ο Ίβιτς.

Στο παρασκήνιο υπήρχε και ο Ολυμπιακός. Δούλευε υπόγεια όμως. Εγώ προσωπικά του είπα να πάει στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο. Το μεγάλο το αφεντικό έλεγε Ολυμπιακός, ο μεγάλος μάνατζερ δηλαδή”.

Για το πότε θα έχει ολοκληρωθεί η μετεγγραφή: “Δεν έχω μιλήσει μαζί του από κοντά. Έχουμε μιλήσει από το τηλέφωνο. Τη Μεγάλη Δευτέρα ανεβαίνουμε για να υπογράψουμε τετραετές συμβόλαιο. Τον πιστεύουν πολύ το μικρό. Θα δείτε στην πορεία τι θα κάνει ο Δημητράκης όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά και πιο πάνω”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε