Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα της Άρσεναλ – “Χαρούμενος που επέστρεψα”

Ο Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα της Άρσεναλ – “Χαρούμενος που επέστρεψα”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε με την ομάδα Κ-23 της Άρσεναλ κόντρα στην Έβερτον και εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά μετά τον περσινό τελικό Κυπέλλου με την Τσέλσι.

Ανάρτηση στα social media έκανε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μετά την πρώτη του εμφάνιση για την Άρσεναλ – από τη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου επί της Τσέλσι- αφού αγωνίστηκε με την ομάδα Κ-23 των “κανονιέρηδων”, νικώντας (1-0) την Έβερτον 1-0 στο στάδιο Emirates. “Χαίρομαι που επέστρεψα στο γήπεδο” έγραψε χαρακτηριστικά ο Παπασταθόπουλος. 

Ο 32χρονος Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ για την Premier League ή το  Europa League από τον προπονητή του Μικέλ Αρτέτα, αλλά επέλεξε να αγωνιστεί με την U-23 για να βρεθεί ξανά στη δράση, ενώ τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.  Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Στιβ Μπουλντ, παρουσίασε μία άμυνα αξίας 60 εκατομμυρίων λιρών, με τους Τσέιμπερς, Σαλιντά, Λόπες και τον Έλληνα οπισθοφύλακα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις