Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Άγγελο Ποστέκογλου: «Κάνει το ποδόσφαιρο καλύτερο»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Άγγελο Ποστέκογλου: «Κάνει το ποδόσφαιρο καλύτερο»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μπροστά της το ντέρμπι με την Τότεναμ για την Premier League και ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκε την ευκαιρία να αποθεώσει τον αντίπαλο προπονητή, Άγγελο Ποστέκογλου.

Η Τότεναμ έχει βελτιώσει την εικόνα της με τον Ποστέκογλου στον πάγκο και ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι του… έβγαλε το καπέλο για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα για τον Ποστέκογλου

«Άνθρωποι σαν τον Ποστέκογλου κάνουν το ποδόσφαιρο καλύτερο. Μου αρέσει πολύ να βλέπω τις ομάδες τους: πώς πιέζουν, πώς χρησιμοποιούν τον τερματοφύλακα, τα μπακ τους που μετατρέπονται σε επιθετικούς χαφ. Δεν το είχα ξαναδεί! Ποτέ! Είναι ιδέα του. Αυτό που έκανε ο Άγγελος στην Ιαπωνία, στη Σέλτικ και τώρα στην Τότεναμ είναι απίστευτο.

Έχω πει πολλές φορές ότι είμαι προπονητής, αλλά είμαι και θεατής. Απολαμβάνω το παιχνίδι του. Όλοι στην Αγγλία το βλέπουν ότι τα πάει καλά. Προτρέπω όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο γιατί θα περάσουν καλά. Κάθε σεζόν, η Premier είναι καλύτερη και υπάρχουν περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν στον αγώνα για την κατάκτησή της».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις