Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας χαρακτήρισε “μη πετυχημένη” τη μετεγγραφή Κουφού

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας χαρακτήρισε “μη πετυχημένη” τη μετεγγραφή Κουφού

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία αξιολόγησε τις προσθήκες που έκανε η ομάδα του την περασμένη σεζόν, δηλώνοντας πως ο Κουφός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένος. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “radiomayak”, ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε για τις προσθήκες που ενδέχεται να κάνει η “ομάδα του στρατού”, αλλά και πως απέδωσαν οι παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Σημειώνεται πως η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε πριν ανακοινωθεί η απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ από τον Ολυμπιακό.

“Για να κάνεις αξιολόγηση θα πρέπει να εμπλέκεσαι στην όλη διαδικασία. Να γνωρίζεις γιατί επιλέγεται ένας παίκτης και όχι κάποιος άλλος. Είναι πολύ απλοποιημένη η προσέγγιση να λες γιατί πήραμε έναν παίκτη και μας βγήκε, πήραμε κάποιον άλλο και δεν βγήκε, κατά συνέπεια αποτύχαμε. Τα πάντα στο τέλος καθορίζονται από το αποτέλεσμα”, δήλωσε αρχικά ο Βατούτιν και συνέχισε μιλώντας για τον Κώστα Κουφό -που αναμένεται να αντικατασταθεί από τον Μιλουτίνοφ στο ρόστερ- λέγοντας:

“Η μεταγραφή του Κουφού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη επιλογή του τμήματος σκάουτινγκ. Εξυπακούεται ότι παίζουν ρόλο και ορισμένες αντικειμενικές και υποκειμενικές συνθήκες. Μερικές φορές εκτός από τον “Χ” παίκτη μπορεί να μην υπάρχει άλλος διαθέσιμος. Η αξιολόγηση γίνεται από τα αποτελέσματα. Τη στιγμή της διακοπής βρισκόμασταν στην τετράδα της Euroleague. Το μπάσκετ δεν είναι ατομικό άθλημα, αλλά ομαδικό. Η ομάδα έπαιζε καλά, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις