Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο προπονητής Βασίλης Σπανούλης έγραψε ιστορία με το Περιστέρι

Ο προπονητής Βασίλης Σπανούλης έγραψε ιστορία με το Περιστέρι

Ο Βασίλης Σπανούλης οδήγησε το Περιστέρι στον πρώτο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία του. Παράλληλα, ο Kill Bill πανηγύρισε την πρώτη του μεγάλη επιτυχία ως προπονητής.

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη νίκησε με 77-65 την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Ο Kill Bill θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την Κυριακή (19/2) το παρθενικό τρόπαιο της προπονητικής καριέρας του στη ρούκι σεζόν του στους πάγκους.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την ιστορική επιτυχία του Περιστερίου.

“Πραγματικά είναι κάτι τρομακτικό. Το σημαντικότερο είναι η νοτροπία και ο χαρακτήρας που δείξαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το ματς ήταν δύσκολο. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, το είχαμε πει, και ο φίλος μου ο Ηλίας (Καντζούρης) κάνει εξαιρετική δουλειά. Εμείς προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες και στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε τρομερή άμυνα, βγάλαμε καρδιά.

Είναι μια τεράστια στιγμή για τον Δήμο Περιστερίου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, από τη διοίκηση μέχρι όλους όσοι δουλεύουν για την ομάδα. Δεν είναι εύκολο σε πέντε μήνες να γίνεις ομάδα, ν’ αλλάξεις δομή, ν’ αλλάξεις μυαλό και νοοτροπία. Θέλει εγχείρηση εγκεφάλου αυτό, είναι δύσκολο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, έχουμε κάνει δύο τεράστιες νίκες και θα ετοιμάσουμε για τον τελικό όσο καλύτερα γίνεται”, δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις