Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ράφα Ναδάλ θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες λόγω τραυματισμού

Ο Ράφα Ναδάλ θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες λόγω τραυματισμού

Άσχημα νέα για τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος θα μείνει εκτός για έξι εβδομάδες, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο θρυλικός Ισπανός τενίστας παραπονέθηκε για πρόβλημα στο στήθος κατά τη διάρκεια της πορείας του στον τελικό του αγώνα ATP 1000 στο Indian Wells της Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα.

Κατά την άφιξή του στην Ισπανία την Τρίτη, ο Ράδα Ναδάλ επισκέφτηκε την ιατρική του ομάδα στη Βαρκελώνη για εξετάσεις που αποκάλυψαν «ένα κάταγμα λόγω πίεσης στο τρίτο αριστερό πλευρικό τόξο».

«Αυτά δεν είναι καλά νέα και δεν το περίμενα», είπε ο Ναδάλ.

«Είμαι απογοητευμένος και λυπημένος γιατί μετά από ένα καλό ξεκίνημα της σεζόν ερχόμουν σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της χρονιάς με πολύ καλά συναισθήματα και καλά αποτελέσματα. Πάντα είχα αυτό το πνεύμα της μάχης και θα… δουλέψω σκληρά για την ανάρρωσή μου», τόνισε.

Ο γιατρός του 35χρονου Ναδάλ τόνισε ότι ο Ισπανός τενίστας θα μείνει εκτός δράσης για «τέσσερις έως έξι εβδομάδες», αποκλείοντάς τον από το Masters του Monte Carlo του επόμενου μήνα και θέτοντας αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στους αγώνες ATP 1000 στη Μαδρίτη και τη Ρώμη τον Μάιο.

Το γαλλικό Open, το δεύτερο μεγάλο τουρνουά της χρονιάς στο «Ρολάν Γκαρός», όπου ο Ναδάλ έχει κερδίσει 13 τίτλους, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 22 Μαΐου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις