Αθλητικά

Ο Ραφαήλ Παγώνης κατέκτησε το World TEC Cup στη Βαρκελώνη

«Σαρώνει» στην Ευρώπη το νέο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού τένις
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ασταμάτητος τον τελευταίο καιρό ο Ραφαήλ Παγώνης, κατέκτησε το τρίτο σδερί τρόπαιο στο κορυφαίο επίπεδο της ηλικίας κάτω των 14 ετών, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-1, 7-5) του Φρανσίσκο Σαρντίνια στον τελικό World TEC Cup στη Βαρκελώνη.

Ο Ραφαήλ Παγώνης έκανε… περίπατο στο πρώτο σετ, αλλά χρειάστηκε να… ιδρώσει στο δεύτερο για να λυγίσει τον Φρανσίσκο Σαρντίνια (Νο9 του ταμπλό και Νο11 στην Ευρώπη) και να κατακτήσει το τρόπαιο του World TEC Cup.

Αυτός ήταν ο έβδομος τίτλος του Ραφαήλ Παγώνη για φέτος και τρίτος σερί σε τουρνουά Super Category, με τον υπερταλαντούχο Έλληνα τενίστα να βρίσκεται εδώ και καιρό στο Νο1 της ευρωπαϊκής κατάταξης στην ηλικία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Λαχτάρα» με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα: Ο τραυματισμός που «πάγωσε» την Ντόρτμουντ και η νέα ατυχία μετά τον Γιάννη Κωνσταντέλια
Πρόβλημα με την κυκλοφορία του αίματος είχε ο Καρέτσας σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τη Ντόρτμουντ, που αγωνιά πλέον για τις εξετάσεις του 19χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή
Ο Κωνσταντέλιας Καρέτσας με το φορείο στο Ντόρτμουντ - Βιγιαρεάλ