Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Ρεμπρόφ ανακοινώθηκε από την Αλ Αΐν – Συμβόλαιο με “βασιλικές” αποδοχές

Ο Ρεμπρόφ ανακοινώθηκε από την Αλ Αΐν – Συμβόλαιο με “βασιλικές” αποδοχές
ΑΠΕ

Βρέθηκε στο “στόχαστρο” της ΑΕΚ, αλλά ο Σεργκέι Ρεμπρόφ βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική “στέγη”, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Αλ Αΐν. Το εκπληκτικό συμβόλαιο που υπέγραψε.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Αλ Αΐν θα δουλέψει τελικά ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος ήταν στα πλάνα της ΑΕΚ πριν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η Αλ Αΐν ανακοίνωσε την πρόσληψη του 47χρονου Ουκρανού, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια (2018-21) ήταν στην Ουγγαρία στην τεχνική ηγεσία της Φερεντσβάρος, με την οποία κατέκτησε ισάριθμα διαδοχικά πρωταθλήματα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Ντιναμό Κιέβου.

Στη Φερεντσβάρος κατέκτησε τρία σερί πρωταθλήματα, κάτι που δεν συμβεί ποτέ στην Ιστορία του συλλόγου, παρότι έχει τους περισσότερους τίτλους στην Ουγγαρία. Παράλληλα, οδήγησε την ομάδα στους ομίλους του Champions League (2020/21) για δεύτερη φορά στα χρονικά, αλλά και πρώτη μετά από 25 χρόνια.

Σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ, ο Ρεμπρόφ θα εισπράξει 4 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο, αλλά… πρακτικά για εννιά μήνες, καθώς η σεζόν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ξεκινάει τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώνεται τον Μάιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις