Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Ρίκι Ρούμπιο ανακοίνωσε την ξαφνική απόσυρση του από το μπάσκετ για λόγους ψυχικής υγείας

Ο Ρίκι Ρούμπιο ανακοίνωσε την ξαφνική απόσυρση του από το μπάσκετ για λόγους ψυχικής υγείας

Με μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση, ο Ρίκι Ρούμπιο σόκαρε το ισπανικό μπάσκετ και όχι μόνο, ενημερώνοντας ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από το μπάσκετ για λόγους ψυχικής υγείας.

Ο Ρίκι Ρούμπι βάζει προσωρινά (;) τέλος στην επαγγελματική του καριέρα. Ο διεθνής γκαρντ της Ισπανίας με επιτυχημένη πορεία στα παρκέ του ΝΒΑ ανακοίνωσε ότιαποφάσισε να εγκαταλείψει την αγωνιστική δράση επικαλούμενος λόγους ψυχικής υγείας.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής ομοσπονδίας, με την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο να μετράει μία αναπάντεχη ηχηρή απουσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αποφάσισα να σταματήσω την επαγγελματική μου καριέρα για να ασχοληθώ με την ψυχική μου υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω την Ισπανική Ομοσπονδία για όλη τη βοήθεια που έχω λάβει και για την κατανόηση της απόφασής μου. Σήμερα η “ρόχα” έχει νόημα περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Σας ευχαριστώ. Θα ήθελα να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου με σκοπό να αντιμετωπίσω αυτές τις στιγμές και να είμαι έτοιμος να δώσω περισσότερες πληροφορίες, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις