Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Ρίκι Ρούμπιο αποχώρησε από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς

Ο Ρίκι Ρούμπιο αποχώρησε από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς

Ο Ρίκι Ρούμπιο αποτελεί παρελθόν από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τις δυο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους, με τον Ισπανό πόιντ γκαρντ να ολοκληρώνει με αυτό τον τρόπο την παρουσία του στο ΝΒΑ.

Ο Ρίκι Ρούμπιο δεν θα συνεχίσει στους Κλίβελαντ Καβαλιέρς, αφού σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Άντριαν Βονιαρόφσκι, ο παίκτης και η ομάδα ήρθαν σε συμφωνία για buy-out στο συμβόλαιο του Ισπανού, με τον ίδιο να αποχαιρετά το ΝΒΑ μετά από 12 σεζόν.

Οι Καβαλίερς ήθελαν ν΄ ανοίξουν χώρο στο ρόστερ, ώστε να μπορέσουν να ενισχυθούν λόγω των πολλών τραυματισμών (Ντάριους Γκάρλαντ και Έβαν Μόμπλεϊ) που αντιμετωπίζουν, την ώρα που ο Ρίκι Ρούμπιο παρέμενε παροπλισμένος, καθώς αντιμετώπιζε ζητήματα ψυχικής υγείας, τα οποία είχε δημοσιοποιήσει το περασμένο καλοκαίρι, εξηγώντας και τους λόγους που δεν ενίσχυσε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2019 Ισπανία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Μάλιστα ο Άντριαν Βονιαρόφσκι που ειδικεύεται στις μεταγραφές του ΝΒΑ αναφέρει πως σε περίπτωση που ο Ρούμπιο αποφασίσει ν΄ αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στην πατρίδα του. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις