Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

«Ο Ροναλντίνο έχει γίνει αλκοολικός και πίνει ό,τι βρει μπροστά του» λένε στην Βραζιλία

«Ο Ροναλντίνο έχει γίνει αλκοολικός και πίνει ό,τι βρει μπροστά του» λένε στην Βραζιλία

Δημοσίευμα στη Βραζιλία προκαλεί ανησυχία για τη ζωή του Ροναλντίνιο, ο οποίος και φέρεται να το έχει ρίξει στο ποτό, μετά από μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του.

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, είχε βρεθεί σε φυλακή της Παραγουάης το 2020, ενώ τον προηγούμενο μήνα έχασε τη μητέρα του από επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία της ο κορονοϊός. Άνθρωποι από τον φιλικό του κύκλο δήλωσαν λοιπόν σε εφημερίδα της Βραζιλίας, ότι έκτοτε έχει καταντήσει αλκοολικός.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφεραν τα εξής: «Πλέον κάθε μέρα είναι για εκείνον σαν ένα πάρτι, αλλά είναι θλιμμένος. Διοργανώνει μπάρμπεκιου, αναζητά συντροφιά σε όποιον να ‘ναι και έχει γίνει αλκοολικός. Πίνει κάθε μέρα με το που ανοίγει τα μάτια του. Πίνει ό,τι βρει μπροστά του, τζιν, βότκα, ουίσκι, μπύρες και το κάνει ασταμάτητα μέχρι να κοιμηθεί. Και την επόμενη ξανά το ίδιο.

Ζει σε ένα φρούριο με ό, τι χρειάζεται. Έχει μια τεράστια καρδιά και προσπαθεί να είναι γενναιόδωρος με τους φίλους του, αλλά δεν είναι όλοι πραγματικoί και δεν βλέπουν ότι κάνει πολύ κακό στον εαυτό του».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις