Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Ρονάλντο προειδοποιεί την Παρί: «Στους “Galacticos” δεν πήραμε το Champions League»

Ο Ρονάλντο προειδοποιεί την Παρί: «Στους “Galacticos” δεν πήραμε το Champions League»
Reuters

Για πολλούς, η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην pole position για να κατακτήσει το Champions League. Ο.. γνήσιος Ρονάλντο όμως ξέρει καλύτερα και προειδοποιεί την ομάδα των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Ο Νασέλ Αλ Κελαϊφί έκανε τις πιο “δυνατές” κινήσεις στο μετεγγραφικό παζάρι και έφερε στην Παρί Σεν Ζερμέν “μεγάλα” ονόματα, με πιο “λαμπερό” αυτό του Λιονέλ Μέσι.

Πολλοί χαρακτήρισαν την ομάδα του Ποτσετίνο ως νέους “Galacticos” (Ντοναρούμα, Ράμος, Βαϊνάλντουμ, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Ντι Μαρία και Βεράτι βρίσκονται επίσης στο ρόστερ) που είναι έτοιμοι να… χτυπήσουν με ευκολία το φετινό Champions League.

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος επιθετικός, Ρονάλντο Ναζάριο (μέλος των “Galacticos” της Ρεάλ Μαδρίτης) έχει αντίθεση άποψη και… προειδοποιεί την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε ποιος θα κερδίσει το Champions League. Οι προοπτικές αρχίζουν να διαμορφώνονται στα προημιτελικά του θεσμού. Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην pole position μόνο στα «χαρτιά». Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο.

Έπαιξα στη Ρεάλ Μαδρίτης για σχεδόν πέντε σεζόν, στην ομάδα των «Galacticos» και δεν κερδίσαμε ποτέ το Champions League. Η νίκη δεν είναι ποτέ σίγουρη μαθηματικά, ακόμα κι αν έχεις τους καλύτερους στην ομάδα σου. Αυτό ισχύει και για την Παρί Σεν Ζερμέν», ανέφερε ο 44χρονος πλέον Βραζιλιάνος, μιλώντας στο «DAZN».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις