Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έκανε on air σκηνή ζηλοτυπίας: «Με λένε κερατά και ότι πρέπει να καλέσω στην εκπομπή την Σακίρα»

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έκανε on air σκηνή ζηλοτυπίας: «Με λένε κερατά και ότι πρέπει να καλέσω στην εκπομπή την Σακίρα»
youtube

Ο Σέρχιο Αγκουέρο είδε την σύντροφό του, Σοφία Καλτσέτι, να επιστρέφει από το μάθημα paddle tennis και -τη στιγμή που συμμετείχε σε συζήτηση σε live πλατφόρμα- δεν δίστασε να ρίξει απίστευτη «σπόντα», μετά και από τα μηνύματα που έλαβε.

Την ώρα που ο Σέρχιο Αγκουέρο ήταν ζωντανά στο Twitch, η σύντροφος το επέστρεψε στο σπίτι τους από την προπόνησή της. Όταν ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός την ρώτησε πώς επέστρεψε από το μάθημα, η Σοφία Καλτσέτι απάντησε πως την έφερε σπίτι ο δάσκαλός της.

Ο Αγκουέρο δεν έδειξε να αποδέχεται με… χαρά την απάντηση της συντρόφου του, την ώρα που άρχισαν να φτάνουν διάφορα περίεργα μηνύματα μέσω της πλατφόρμας. Ο Αργεντινός έριξε την «σπόντα» του μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε: «Εδώ με λένε κερατά, μου λένε να ζητήσω συμβουλές από τον Πικέ και να καλέσω στην εκπομπή την Σακίρα».

Κατόπιν, ο Αργεντινός ρώτησε τη σύντροφό του αν ο δάσκαλος είναι gay και εκείνη απάντησε: «Έχει σύντροφο και ένα παιδί» προσθέτοντας ενοχλημένη πως «… αυτό το chat που κάνεις είναι πολύ τοξικό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις