Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Σέρχιο Αραούχο βραβεύθηκε και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Άρη

Ο Σέρχιο Αραούχο βραβεύθηκε και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Άρη
ΦΩΤΟ Intime

Ο Σέρχιο Αραούχο βραβεύθηκε πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και αποθεώθηκε από τους φίλους των “κιτρίνων”.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης είχε κερδίσει όλο τον κόσμο μετά τον πανηγυρισμό του στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς αφιέρωσε το γκολ του στον δολοφονημένο οπαδών του Άρη, Άλκη Καμπανό.

Βραβεύτηκε έτσι μέσα σε αποθέωση από τη Δομή «Εις το Όνομα του Άλκη», η οποία και του έδωσε ένα βραβείο με τρομερό μήνυμα:«Σέρχιο, κατά τη διάρκεια ενός παθιασμένου αγώνα μέσα σε μόνο ένα δευτερόλεπτο η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και η στάση σου έλαμψαν. Έχεις την ειλικρινή μας εκτίμηση, είσαι ένα παράδειγμα απ’ αυτά που θέλουμε να βλέπουμε στο ποδόσφαιρο και στη ζωή».

Και ο ίδιος ο Αραούχο όμως, πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους φίλους του Άρη, λέγοντας τα εξής: «Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. Θέλω να επαναλάβω ότι η αντιπαλότητα πρέπει να είναι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πάνω απ’ όλα να είμαστε άνθρωποι. Στο σημερινό παιχνίδι, η εξέδρα είναι πάρα πολύ σημαντική για τις δύο ομάδες. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος. Αν σκοράρω σε αυτό το γήπεδο, δεν θα πανηγυρίσω από σεβασμό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις