Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Σέρχιο Κόκε κινδυνεύει με φυλάκιση 16 ετών ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης

Ο Σέρχιο Κόκε κινδυνεύει με φυλάκιση 16 ετών ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης
Intime.gr

Νέα μεγάλα προβλήματα με την δικαιοσύνη για τον Σέρχιο Κόκε. Ο πρώην επιθετικός του Άρη απειλείται εκ νέου με ποινή φυλάκισης.

Το 2020 ο Σέρχιο Κόκε είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών, για να αφεθεί ελεύθερος το 2021, πληρώνοντας εγγύηση 15 χιλιάδων ευρώ. Τώρα όμως ο Ισπανός έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με το νόμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής Mundo Deportivo, ο Κόκε κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 16 ετών ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης, που ασχολείται με τη διακίνηση απαγορευμένων ουσιών.

Ο εισαγγελέας υποστηρίζει στο κατηγορητήριό του, ότι ο Κόκε φέρεται να ήταν ο “εγκέφαλος” της οργάνωσης και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες σχετικά με τις ποσότητες ναρκωτικών , την τιμή τους, αλλά και τον τρόπο μεταφοράς τους.

Το αρμόδιο Υπουργείο επισημαίνει ότι εκτός από τον Κόκε, υπάρχει και ένας άλλος κατηγορούμενος που κατείχε σχετική θέση στην οργάνωση, καθώς φέρεται να ήταν υπεύθυνος για την παροχή οικονομικής υποστήριξης για μεγάλα χρηματικά ποσά. Κατά τους μήνες που διήρκεσε η έρευνα, επισημοποίησαν πολυάριθμες συμβάσεις ενοικίασης οχημάτων με διάφορες εταιρείες του κλάδου.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Μάλαγα και 17 ακόμη άτομα θα καθίσουν δίπλα στον πρώην παίκτη, μεταξύ των οποίων η σύντροφος και ο αδερφός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις