Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Vienna Open με Ντιμιτρόφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Vienna Open με Ντιμιτρόφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει το απόγευμα (όχι πριν τις 16:30) τις υποχρεώσεις του στο Vienna Open, αντιμετωπίζοντας τον εξαιρετικό Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα σήμερα (26/10) στο Vienna Open κι αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (COSMOTE Sport 6), ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μετά τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Indian Wells από τον Μπασιλασβίλι, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει μία καλή πορεία στη Βιέννη.

Από την πλευρά του, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ βρίσκεται στο No.22 της παγκόσμιας κατάταξης, διανύει περίοδο φόρμας και θέλει να ανέβει ακόμα ψηλότερα, θυμίζοντας με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό τον παίκτη που βρίσκονταν στο Top-10. 

Αυτή θα είναι η τρίτη συνάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Βούλγαρο τενίστα, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κερδίζει την πρώτη μάχη στον 4ο γύρο του περσινού Roland Garros με 3-0 σετ, αλλά τον Ντιμιτρόφ να παίρνει τη ρεβάνς στο ίδιο γήπεδο, για τον 2ο γύρο της Βιέννης πέρσι τέτοια εποχή, όταν επικράτησε με 6-7 (5), 6-4, 6-3.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις