Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Στέλιος Μανωλάς στην OPAP Arena: «Ήρθα για αφιέρωμα που γίνεται στον Οκόνσκι»

Ο Στέλιος Μανωλάς στην OPAP Arena: «Ήρθα για αφιέρωμα που γίνεται στον Οκόνσκι»
youtube

Ο Στέλιος Μανωλάς βρέθηκε την Τετάρτη (05.10) στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και χαρακτήρισε την OPAP Arenaως ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο.

Μιλώντας σε κανάλι Youtuber, ο Στέλιος Μανωλάς ανέφερε ότι επισκέφτηκε αρκετές φορές την “OPAP Arena”, την περίοδο κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ και τόνισε ότι… έλειπε από τα εγκαίνια του γηπέδου και τον αγώνα με τον Ιωνικό.

Παράλληλα, ο Στέλιος Μανωλάς είπε πως η OPAP Arena είναι “… ένα καταπληκτικό γήπεδο, το ωραιότερο στην Ελλάδα και από τα καλύτερα στον κόσμο” και τόνισε ότι πήγε στο γήπεδο για να συμμετάσχει σε ένα ρεπορτάζ την πολωνικής τηλεόρασης για τον θρυλικό Μίροσλαβ Οκόνσκι.

«Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα στον κόσμο», δήλωσε ο Μανωλάς. «Στα εγκαίνια και στο πρώτο ματς δεν ήμουν. Ήρθα σήμερα, διότι μέσα στο γήπεδο είναι ο Οκόνσκι που ήρθε με την πολωνική τηλεόραση που κάνει αφιέρωμα και ήρθα να μιλήσω για τον «Όκο». Γιατί για μένα πέρα από καταπληκτικό παιδί είναι το μεγαλύτερο ταλέντο ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από την ΑΕΚ», επισήμανε ο Στέλιος Μανωλάς.

“Η συγκίνηση μαζί με την χαρά… έσπασαν τα κοντέρ σήμερα στην OPAP ARENA. Ο Μίροσλαβ Οκόνσκι, βρέθηκε στο νέο γήπεδο μας στην Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που έγραψε χρυσές σελίδες ποδοσφαιρικής μαγείας. Τον υποδέχθηκαν εκλεκτά μέλη της πρωταθληματικής παρέας του 1988-89. Ο αρχιτέκτονας της ομάδας που με αιχμή του δόρατος τον «Όκο» κατέκτησε τον τίτλο μετά από 10 χρόνια, ο Ντούσαν Μπαγεβιτς. Ο Στέλιος Μανωλας, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Σταύρος Σταματής. Οι τέσσερις τους μίλησαν για τον μοναδικό Μίροσλαβ Οκόνσκι, σε τηλεοπτικό συνεργείο από την Πολωνία, που τον συνόδευε για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ που θα αναφέρεται στην μεγάλη του καριέρα.

«Όκο» είσαι πάντα στις καρδιές μας” αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ ΑΕΚ, σε ποστάρισμα της στα social media.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις