Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ο Στραματσόνι θα… τρίβει τα μάτια του με τον Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Άλλη ομάδα! Ακόμα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε και κόντρα στον Ολυμπιακό πως η πορεία του είναι ανοδική και εντελώς διαφορετική από αυτή που είχε επί εποχής Στραματσόνι.

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κακή βραδιά που βρέθηκε ο Ολυμπιακός και να φτάσει σε ένα σκορ που θα το ήθελαν πολύ οι οπαδοί του. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο και έφτασε πιθανότατα στην πιο εύκολη του νίκη σε ντέρμπι.

Η εικόνα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη… εντελώς διαφορετική από εκείνη του Αντρέα Στραματσόνι. Μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος παρατάχθηκε στη Λεωφόρο, έβγαλε απίστευτο πάθος, ανέδειξε πρωταγωνιστές και έφτασε στο “τρίποντο”.

Αν αναλύσουμε μια μια τις γραμμές, δεν μπορούμε να βρούμε παίκτη που να υστέρησε. Ο μοναδικός που δεν… φάνηκε, ήταν ο Οδ. Βλαχοδήμος, αφού ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να δει κάποιο σουτ των “ερυθρόλευκων” να πηγαίνει στην εστία του, ενώ η μεσοαμυντική γραμμή των “πρασίνων” τον “ανάγκασε” να είναι θεατής του ντέρμπι.

Στο κέντρο οι Ζέκα και Κουρμπέλης δεν άφησαν κάποια μονομαχία με τους αντιπάλους τους που να μην την προσπάθησαν με το.. μαχαίρι στα δόντια, κερδίζοντας τις περισσότερες από αυτές. Ο Εμποκού απ’ την μεριά του βοήθησε πολύ στα μαρκαρίσματα, αλλά έδωσε το… κάτι παραπάνω στην επίθεση με την ενέργεια, τις πάσες και τις προσπάθειες του.

Οι Κλωναρίδης και Βιγιαφάνιες έδωσαν μεγάλη ταχύτητα μπροστά και σε συνεργασία με τους Κοθλιμπαλί και Χουλτ έβαλαν δύσκολα στα μτακ του Ολυμπιακού. Όσον αφορά τον Μπεργκ, ο Σουηδός έδειξε και πάλι πως στα “μεγάλα” ματς είναι ο παίκτης που θα “τραβήξει” την ομάδα. Όταν μάλιστα έχει και κέφια, βάζει και όμορφα γκολ, σαν αυτό που πέτυχε την Κυριακή.

Ασφαλώς, η νίκη ανήκει στους παίκτες, αλλά μέρος αυτής πιστώνεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μόνο και μόνο η ψυχολογία που κατάφερε να περάσει στους “πράσινους”, ήταν αρκετή για να… γυρίσει ο διακόπτης και να κάνει τους φίλους του “τριφυλλιού” να αναρωτιούνται το τι θα γινόταν αν δεν βρισκόταν στον πάγκο -στην αρχή της σεζόν- ο Στραματσόνι…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε