Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Τάνκοβιτς στην Ελλάδα για την ΑΕΚ! (pics)

Ο Τάνκοβιτς στην Ελλάδα για την ΑΕΚ! (pics)
Intime.gr

Η τελευταία μετεγγραφική κίνηση της ΑΕΚ! Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (06.10.2020) ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο στους “κιτρινόμαυρους”

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έφτασε στο “Ελ. Βενιζέλος” λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Τρίτης (06.10.2020) με πτήση από τη Φρακφούρτη. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, για να τον συνοδεύσουν στα γραφεία της ΠΑΕ.

ΑΕΚ: Η Χάμαρμπι ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Τάνκοβιτς

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και θα… πιάσει αμέσως δουλειά. Μάλιστα, η Ένωση θα προλάβει να τον δηλώσει και στην ευρωπαϊκή της λίστα για το Europa League (η σχετική προθεσμία να λήγει το βράδυ).

Ο Τάνκοβιτς φόρεσε τη φανέλα της Χάμαρμπι την τελευταία τριετία, σημειώνοντας 34 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ σε 93 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν, η οποία ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου, αγωνίστηκε στα 14 από τα 23 ματς του σουηδικού πρωταθλήματος σημειώνοντας επτά γκολ. Επίσης, έχει 5 συμμετοχές με την εθνική Σουηδίας.

Να αναφέρουμε ότι ο Σουηδός εξτρέμ θα συνυπάρξει και πάλι με τον Λιβάι Γκαρσία, τρία χρόνια μετά την κοινή θητεία τους στην Άλκμααρ.

ΦΩΤΟ Intime

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις