Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Τέιλορ Φριτζ σόκαρε τον Ζβέρεφ κι έκανε την έκπληξη στο Indian Wells

Ο Τέιλορ Φριτζ σόκαρε τον Ζβέρεφ κι έκανε την έκπληξη στο Indian Wells

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ήταν τα φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells, αλλά τελικά και οι δύο έπεσαν θύματα έκπληξης.

Την αρχή έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποκλείστηκε από τον Μπασιλασβίλι, ενώ τον ακολούθησε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος ηττήθηκε από τον Τείλορ Φριτζ.

Ο εκρηκτικός Αμερικανός τενίστας , έσωσε δύο match point του Ζβέρεφ και κατάφερε ολοκληρώσει μια επική ανατροπή με 4-6, 6-3, 7-6(3) 

Το Νο39 της παγκόσμιας κατάταξη πήρε θριαμβευτική πρόκριση στους “4” καλύτερους του Indian Wells Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μπασιλασβίλι για μία θέση στον μεγάλο τελικό.

“Είχα φτάσει ένα βήμα πριν την ήττα αλλά βρήκα τρόπο να ξαναβάλω τον εαυτό μου στο κόλπο.. Προσπάθησα να μείνω κοντά του και κατάφερα να επιστρέψω στο ματς. Συνήθως σε πιάνει μια νευρικότητα στο tie break του καθοριστικού σετ, όμως εγώ ένιωσα μεγάλη αυτοπεποίθηση στο να παραμείνω επιθετικός και να παίζω το παιχνίδι μου. Ένιωσα υπέροχα παίζοντας υπό αυτή την πίεση”, είπε στην on-court συνέντευξή του ο 23χρονος Φριτζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις