Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Τέβες για τον κορονοϊό: “Οι ποδοσφαιριστές είμαστε προνομιούχοι! Άλλοι δέχονται το μεγάλο χτύπημα”

Ο Τέβες για τον κορονοϊό: “Οι ποδοσφαιριστές είμαστε προνομιούχοι! Άλλοι δέχονται το μεγάλο χτύπημα”
ΦΩΤΟ Reuters

Τα αυτονόητα είπε ο επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, Κάρλος Τέβες, όσον αφορά το ποιους επηρεάζουν οικονομικά οι επιπτώσεις του κορονοϊού, θέτοντας τους ποδοσφαιριστές στη λίστα των προνομιούχων που δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

O Kάρλος Τέβες μίλησε στο “América TV” για τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει στους ανθρώπους ο κορονοϊός.

Από το σπίτι του, όπου βρίσκεται με την οικογένειά του, ο “θρυλικός” επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς, που πριν από λίγες ημέρες, είχε δημοσιεύσει μήνυμα στα social media για την καμπάνια #QuedateEnCasa, δήλωσε τώρα έτοιμος να βοηθήσει, όποιον έχει ανάγκη, καθώς οι ποδοσφαιριστές, όπως πολύ σωστά τόνισε ανήκουν στους προνομιούχους.

“Το χτύπημα είναι περισσότερο για τους παππούδες μας, τους γονείς μας. Περισσότερο ο φόβος είναι για εκείνους παρά για τον εαυτό μας. Οι φτωχές γειτονιές είναι εκεί που πλήττονται πιο πολύ. Εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Δεν μπορεί να κερδοσκοπούν κάποιοι όταν οι άνθρωποι δεν έχουν χρήματα Είναι σημαντικό να είμαστε μαζί και να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που το χρειάζονται», είπε αρχικά ο Τέβες για να προσθέσει:

“Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε καλά και υγιείς. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει έξι μήνες ή ένα χρόνο χωρίς να πληρωθεί. Δεν είναι στην απόγνωση που έχει εκείνος που ζει με τα παιδιά κάθε μέρα και πρέπει να φύγει από το σπίτι του στις 6 το πρωί και να επιστρέψει στις 7 το απόγευμα για να ταΐσει την οικογένεια. Δεν είμαστε το ίδιο σε καμία περίπτωση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις