Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Τραμπ “βλέπει” αγώνες με κόσμο στα γήπεδα στις ΗΠΑ από Αύγουστο

κορονοϊός Τραμπ ΗΠΑ
ΦΩΤΟ Reuters

Την άποψη ότι όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες θα μπορέσουν να ξεκινήσουν κανονικά, και με κόσμο στις κερκίδες, από τον Αύγουστο ή το πολύ Σεπτέμβριο, εξέφρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους κομισάριους από 12 λίγκες.

Αισιόδοξος πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, η μάχη με τον κορονοϊό θα κερδηθεί και όλες οι λίγκες θα ξεκινήσουν κανονικά να διεξάγονται από τον προσεχή Αύγουστο εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ στη σημερινή (4/4) τηλεδιάσκεψη με τους κομισάριους. 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μάλιστα τόνισε πως το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο ο κόσμος θα μπορεί να προσέρχεται κανονικά στα γήπεδα μάλιστα για να παρακολουθήσει τους αγώνες, ενώ συγκεκριμένα για τη σεζόν στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο (NFL) είπε πως θα ξεκινήσει στην ώρα της όπως κάθε χρόνο.

Από πλευράς κομισάριων, όπως μεταφέρουν αμερικάνικα δημοσιεύματα, ο Άνταμ Σίλβερ, που εκπροσωπεί το ΝΒΑ, δήλωσε πως θα είναι ευτυχισμένος να μπορέσει να σημάνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την επανέναρξη των αγώνων, αλλά τόνισε πως δεν πρόκειται να το κάνει αν η επιστημονική και ιατρική κοινότητα της χώρας δεν δώσει το “πράσινο φως”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις