Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο Τσέφεριν έριξε «βόμβα»: «Υπάρχει μικρή πιθανότητα να μην γίνει το Ρεάλ – Τσέλσι»

Ο Τσέφεριν έριξε «βόμβα»: «Υπάρχει μικρή πιθανότητα να μην γίνει το Ρεάλ – Τσέλσι»
Reuters

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός του Champions League, μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τσέλσι.

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι είναι δυο από τις ομάδες που βρέθηκαν στην… αποστασία των 12 της European Super League και ποτ προκάλεσαν πανικό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μέχρι τη στιγμή που ένα ένα τα συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά κλαμπ αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω, υπό την πίεση των αντιδράσεων των οπαδών τους.

Μιλώντας σε εκπομπή της πατρίδας του, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ υποστήριξε πως «υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην γίνει το Ρεάλ – Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League»!

Click4more: Η UEFA εξετάζει την τιμωρία των ηγετών της European Super League

«Δε θέλει έναν πρόεδρο σαν κι εμένα; Αυτό που δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσω. Ο Πέρεθ θέλει έναν πρόεδρο να τον υπακούει. Κάνω το καλύτερο για το ποδόσφαιρο» ανέφερε ο Τσέφεριν αρχικά.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της UEFA μίλησε για τον ημιτελικό των «μερένχες» με τους «μπλε» του Λονδίνου: «Υπάρχουν τα τηλεοπτικά συμβόλαια και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που έχουν τα δικαιώματα θα ζητήσουν αποζημιώσεις εάν δεν γίνουν τα ημιτελικά. Έτσι, υπάρχουν λίγες πιθανότητες για να γίνει την άλλη εβδομάδα ο αγώνας της Ρεάλ με την Τσέλσι. Ωστόσο τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν» τόνισε ο πρόεδρος της UEFA σε τηλεοπτικό σταθμό της Σλοβενίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις