Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Τσίπρας είδε τους πρωταθλητές Ευρώπης! “Αποφασισμένοι να παρέμβουμε”[vid]

ΦΩΤΟ twitter.com/primeministergr
ΦΩΤΟ twitter.com/primeministergr

Όπως ήταν προγραμματισμένο, αντιπροσωπεία της τότε εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό. Ο Αλέξης Τσίπρα επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης για τομές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 Πιο συγκεκριμένα, οι Άγγελος Μπασινάς, Βασίλης Τσιάρτας, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Τάκης Φύσσας είναι εκείνοι που έδωσαν το “παρών” στη συζήτηση που γίνεται (παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη) για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

“Αγωνιούμε για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουμε όμως και την αποφασιστικότητα να παρέμβουμε ώστε να αποκατασταθεί η ομαλότητα και η κανονικότητα σε αυτό – να μπορέσουμε να πάμε ξανά στο γήπεδο με τις οικογένειες και τα παιδιά μας. Ζήτησα τις ιδέες και τη συμμετοχή των διεθνών μας που έγραψαν τις πιο λαμπρές σελίδες της ποδοσφαιρικής μας ιστορίας”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός, εκφράζοντας έτσι την πρόθεση της κυβέρνησης για τομές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

“Δεχτήκαμε την πρόσκληση σας, αφουγκραζόμαστε όλο αυτό το οποίο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια και έχουμε τη διάθεση να σας ακούσουμε, να συζητήσουμε μαζί σας και από κει και πέρα να δούμε τι μπορεί να προκύψει”, τόνισε από πλευράς των παλαιμάχων ο Βασίλις Τσιάρτας.

Υπενθυμίζεται, ότι η αντιπροσωπεία των διεθνών της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 είχε συνάντηση προ δύο ημερών με τον κ. Βασιλειάδη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε