Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα περιέγραψε τον τρόμο που βίωσε από την επίθεση των ληστών στο σπίτι του

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα περιέγραψε τον τρόμο που βίωσε από την επίθεση των ληστών στο σπίτι του

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα μίλησε για τον τρόμο που ένιωσε από την επίθεση ληστών στο σπίτι του, αναφέροντας πως ήταν το χειρότερο συναίσθημα που μπορεί να νιώσει κανείς, τονίζοντας παράλληλα πως φοβήθηκε πιο πολύ για την αρραβωνιαστικιά του, προκειμένου να μη την βλάψουν.

Ο Ντοναρούμα μάλιστα έφυγε από το διαμέρισμα του, προκειμένου να διεξαχθούν έρευνες από τις αρχές, ωστόσο τα όσα έζησε δεν πρόκειται να τα ξεχάσει.

Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο φόβος τον κυρίευσε, με τον ίδιο από την στιγμή που δεν μιλάει Γαλλικά να δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο.  

Μάλιστα όπως ανέφερε ο Ντοναρούμα, ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό, αφού ήταν δεμένος και αβοήθητος, με το μυαλό του να είναι συνεχώς στραμμένο στην Αλέσια(σ.σ την αρραβωνιαστικιά του) την οποία οι ληστές θα μπορούσαν να είχαν βλάψει.

Αναλυτικά τα λόγια του Ντοναρούμα

«Είναι το χειρότερο συναίσθημα που μπορείς να βιώσεις. Ξαφνικά να βρίσκεις ανθρώπους στο σπίτι σου στις τρεις τα ξημερώματα.

Ήμουν ακινητοποιημένος και η Αλέσια αναγκάστηκε να δώσουμε ό,τι αντικείμενο αξίας είχαμε. Δεν μπορώ να δώσω πολλές λεπτομέρειες, καθώς υπάρχουν έρευνες σε εξέλιξη.

Υπήρχε πολύς φόβος.
Ήμουν αβοήθητος, δεμένος, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Δεν μιλάμε και γαλλικά οπότε ήταν ακόμη πιο δύσκολα να εξηγήσουμε πού ήταν τα πράγματα. Και ήταν μαζί τους η Αλέσια, πολύ τρομαγμένη.

Πιο πολύ απ’ όλα φοβόμουν ότι θα την πειράξουν.

Έπρεπε να φύγουμε από το διαμέρισμα για να γίνουν έρευνες, μείναμε σε ξενοδοχείο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις