Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ επέστρεψε στην Οσέρ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ επέστρεψε στην Οσέρ
Intime.gr

“Ο Τζιμπρίλ Σισέ επιστρέφει σπίτι του” μετά από 19 χρόνια, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η γαλλική Οσέρ, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τον παλαίμαχο Γάλλο επιθετικό.

Όπως έγινε γνωστό, ο Τζιμπρίλ Σισέ θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου της Οσέρ και θα αναλάβει τον πρωτοφανή ρόλο του προπονητής επιθετικών, τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και της δεύτερης.

Η ανακοίνωση της Οσέρ:

«Ξαναγύρισε! 19 χρόνια μετά την αποχώρησή του για να παίξει στη θρυλική Λίβερπουλ, ο Τζιμπρίλ Σισέ επιστρέφει σπίτι του. Ο πρώτος σκόρερ της Ligue 1 το 2002 και το 2004 θα επεμβαίνει κάθε εβδομάδα στους επιθετικούς μας, σε στενή συνεργασία με τον Κριστόφ Πελισιέ και το τεχνικό του επιτελείο.

Ο πρώην σέντερ φορ (90 γκολ σε 169 αγώνες στην AJA), που θα ξεκινήσει την προπόνησή του για να γίνει προπονητής, θα δώσει επίσης πολύτιμες συμβουλές και θα μοιραστεί την εμπειρία του με τους νεαρούς επιθετικούς της δεύτερης ομάδας. Επιστροφή σε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει για έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που αναδείχθηκαν από την Οσέρ.

Καλώς ήρθες πίσω στο σπίτι σου Τζιμπρίλ!»

https://t.co/zWRHiI98uq#TeamAJA pic.twitter.com/30OrvQw09e— AJ Auxerre (@AJA) July 3, 2023

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις