Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Βαλμπουενά για τη «Χρυσή Μπάλα» του Μπενζεμά: «Το αξίζει, στη ζωή πρέπει να είσαι ειλικρινής»

Ο Βαλμπουενά για τη «Χρυσή Μπάλα» του Μπενζεμά: «Το αξίζει, στη ζωή πρέπει να είσαι ειλικρινής»
Intime.gr

Παρά την αντιδικία τους, για υπόθεση εκβιασμού σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, ο Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε -ΜΟΝΟ- τον ποδοσφαιριστή Καρίμ Μπενζεμά, παραδέχθηκε την καταπληκτική σεζόν που έκανε και τον συνεχάρη για την κατάκτηση της “Χρυσής Μπάλας”.

Ο Καρίμ Μπενζεμά πρόσθεσε στην συλλογή του την «Χρυσή Μπάλα» για το 2022 κι έγινε ο 5ος Γάλλος ποδοσφαιριστής που κάνει δικό του το σπουδαίο τρόπαιο.

Πολλοί έσπευσαν να συγχαρούν τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ανάμεσα τους, ο Ματιέ Βαλμπουενά, παρά το γεγονός ότι οι δύο «αστέρες» του γαλλικού ποδοσφαίρου, έφθασαν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες, για την γνωστή υπόθεση εκβιασμού του παίκτη του Ολυμπιακού με το βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Ερωτηθείς σχετικά, από το «90 Football», ο Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε: «Χαίρομαι γι’ αυτόν, το αξίζει. Στην ζωή, πρέπει να είσαι ειλικρινής. Πάντα ήξερα πώς να ξεχωρίζω το ποδόσφαιρο απ’ όσα συμβαίνουν έξω από τα γήπεδα. Ο Μπενζεμά, έκανε μια καταπληκτική σεζόν. Όταν παίζεις τόσα χρόνια σε έναν σύλλογο, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και αποδίδεις καλά, δεν θα ήταν αντικειμενικό, εκ μέρους μου, να πω ότι δεν του αξίζει».

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο, το γαλλικό δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο σε πρώτο βαθμό τον επιθετικό της Ρεάλ για τη συμμετοχή του στην υπόθεση εκβιασμού του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού και παρότι κατατέθηκε έφεση λίγο καιρό αργότερα η πλευρά του Μπενζεμά την απέσυρε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις