Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Βαλμπουενά σχολίασε την επιστροφή του Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας

Ο Βαλμπουενά σχολίασε την επιστροφή του Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας
Intime.gr

Θυμίζουμε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά βρισκόταν για αρκετά χρόνια… εκτός πλάνων στην εθνική Γαλλίας, μετά το σκάνδαλο που είχε προκύψει με τον εκβιασμό του Γάλλου φορ –με φερόμενο «ροζ» βίντεο- προς τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας ενόψει του Euro είναι ένα από τα θέματα των ημερών. Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν δίστασε να πάρει θέση, τονίζοντας πως ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει μόνο να κερδίσει από αυτή του την επιλογή.

«Αν μπορεί να φέρει περισσότερη ποιότητα στην εθνική Γαλλίας; Σίγουρα… Κατά τη γνώμη μου, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα είναι ο νικητής σε κάθε περίπτωση. Αν τα πάει καλά η Γαλλία, θα λέμε ότι κατάφερε να τον προσαρμόσει στο στιλ παιχνιδιού του και αν αποτύχει δεν θα τον κατηγορήσουμε. Ξέρει να κάνει τις επιλογές του, είναι πάρα πολύ έξυπνος σε αυτό το κομμάτι. Αν με κάλεσε για να με ενημερώσει για την απόφασή του; Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Ντιντιέ, ούτε από κανέναν άλλον. Αυτή τη στιγμή περνάω καλά στη ζωή μου και διασκεδάζω όταν είμαι στο γήπεδο. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο», ανέφερε στο «RMC Sport».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις