Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Βαλβέρδε γρονθοκόπησε τον Μπανέα μετά από σχόλιο για τον γιο του, πρησμένο το πρόσωπο του παίκτη της Βιγιαρεάλ

Ο Βαλβέρδε γρονθοκόπησε τον Μπανέα μετά από σχόλιο για τον γιο του, πρησμένο το πρόσωπο του παίκτη της Βιγιαρεάλ
Reuters

Ο Φέντε Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης επιτέθηκε και χτύπησε στο πρόσωπο τον Άλεξ Μπαένα της Βιγιαρεάλ μετά τη νίκη των “κίτρινων υποβρυχίων” (3-2) στο “Μπερναμπέου”.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε επιτέθηκε με γροθιές στον Άλεξ Μπαένα μετά την ήττα της Ρεάλ με 3-2 από την Βιγιαρεάλ.

Το περιστατικό συνέβη στον χώρο του πάρκινγκ και σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης χτύπησε τον αντίπαλό του, μετά από απρεπές σχόλιο που έκανε Μπαένα για το παιδί του.

Η κόντρα των δύο παικτών είχε αρχίσει από έναν αγώνα για το Κύπελλο Ισπανίας, όταν ο εξτρέμ της Βιγιαρεάλ -μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Βαλβέρδε- τού είχε πει «κλάψε τώρα, που δεν θα γεννηθεί ο γιος σου!».

Το εμετικό σχόλιο που φέρεται να έκανε ο Μπαένα αφορούσε στις δυσκολίες που είχε στην περίοδο εγκυμοσύνης της η σύντροφος του παίκτη της Ρεάλ, Μίνα Μπονίνο, η οποία τελικά έφερε στον κόσμο το παιδί τους το 2020.

Όπως αναφέρει η Marca, ο Μπανέα επανέλαβε ένα αντίστοιχο σχόλιο στον Βαλβέρδε κι έτσι ακολούθησε ο… χαμός. Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η πλευρά του Ισπανού άσου εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του παίκτη της Ρεάλ, για βιαιοπραγία.

Να αναφέρουμε ότι ο Άλεξ Μπαένα εθεάθη να αποχωρεί από το “Μπερναμπέου” με πρησμένο πρόσωπο, ένα vιdeo που κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα στα social media.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις