Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Βάρντι “σόκαρε” την Άρσεναλ στο Emirates και έδωσε “χρυσό” βαθμό στη Λέστερ (video)

Ο Βάρντι “σόκαρε” την Άρσεναλ στο Emirates και έδωσε “χρυσό” βαθμό στη Λέστερ (video)

Η Λέστερ απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Άρσεναλ, για την 34η αγωνιστική της Premier League και διατηρήθηκε σε τροχιά Champions League, την ώρα που οι “κανονιέρηδες” έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν στην τετράδα.

Ένα γκολ του Τζέιμι Βάρντι στο 84ο λεπτό έβαλε… ταφόπλακα στις ελπίδες της Άρσεναλ να πλησιάσει την τετράδα, κρατώντας την Λέστερ στη 4η θέση που οδηγεί στο Champions League της ερχόμενης σεζόν. Το γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο 21ο λεπτό έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, το οποίος θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις αν ο Κάσπερ Σμάιχελ δεν ήταν σε εκπληκτική ημέρα, υψώνοντας… τείχος μπροστά από την εστία του. 

Η ανόητη αποβολή του Έντι Νκέτι στο 74′ -μόλις ένα λεπτό αφότου μπήκε στο ματς ως αλλαγή- άφησε τους “κανονιέρηδες” με 10 παίκτες και ο Βάρντι τους τιμώρησε στο 84′ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, που κρατάει την Λέστερ στους 59 βαθμούς -και ένα ματς περισσότερο- και στην 4η θέση, με 4 βαθμούς διαφορά από την 5η Μάντσστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Άσρεναλ έμεινε στους 50 και την 7η θέση.  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις