Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε ποια είναι η καλύτερη back-to-back πρωταθλήτρια στην Euroleague

Ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε ποια είναι η καλύτερη back-to-back πρωταθλήτρια στην Euroleague

Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στο Ισραήλ για τον αγώνα του Περιστερίου με την Μπνέι Ερτζελίγια για το Basketball Champions League και κλήθηκε να απαντήσει για το ποια είναι η καλύτερη back-to-back πρωταθλήτρια στην ιστορία της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Εφές Αναντολού είναι οι τρεις ομάδες που έχουν καταφέρει να σηκώσουν δύο σερί φορές την Euroleague, με τον Βασίλη Σπανούλη να υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα που το κατάφερε.

“Κάθε ένας θα δώσει μία διαφορετική απάντηση. Δεν είμαι αντικειμενικός, αλλά θα πω ότι ο Ολυμπιακός ήταν ο καλύτερος όλων. Γιατί; Επειδή τα καταφέραμε με τον μικρότερο προϋπολογισμό και χωρίς μεγάλα ονόματα. Πολλοί δεν γνώριζαν κάποιους από τους παίκτες μας.

Η Μακάμπι είχε τον Γιασικεβίτσιους, τον Πάρκερ, τον Βούιτσιτς, τον Μπαστόν, τον Σαρκ και τον Μπούρστεϊν. Η Αναντολού Εφές έχει τώρα τον Μίτσιτς και τον Λάρκιν. Δεν υποτιμώ αυτές τις ομάδες, διότι δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς αυτούς τους σταρ, όμως εμείς ήμασταν ο Δαυίδ απέναντι στον Γολιάθ”, ήταν το σχόλιο του Βασίλη Σπανούλη στη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα walla. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις