Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Βελλίδης σε λίστα με τους κορυφαίους ελεύθερους της αγοράς!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο 29χρονος Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται σε λίστα με τους κορυφαίους ελεύθερους πορτιέρε, που ενδιαφέρουν ιταλικούς συλλόγους!

Ο Μάρκος Βελλίδης, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, είναι ανάμεσα στους πέντε τερματοφύλακες χωρίς συμβόλαιο που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τις ιταλικές ομάδες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tuttomercatoweb. Μαζί του οι Ιταλοί Κούρτσι (31), Μπάσι (31) και Αμέλια (31`) αλλά και ο Γεωργιανός Ρεβισβίλι (29).

Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν ελεύθερους παίκτες, ενώ όπως είναι γνωστό υπάρχουν ακόμα αγορές, όπως αυτές της Κίνας και της Ρωσίας, που είναι ανοικτές.

Από τους ελεύθερους αμυντικούς ξεχωρίζει ο 34χρονος Πορτογάλος Ζοσέ Μποσίγκουα , που έμεινε ελεύθερος από την Τραμπαζοσπόρ και ο 29χρονος Ουρουγουανός Μάριν Κασέρες (έφυγε από την Γιουβέντους), που καταλήγει στην Μίλαν.

Από τους πιο αξιόλογους ελεύθερους μέσους, σύμφωνα με τους Ιταλούς, είναι ο 29χρονος Ισπανός Βίκτορ Βάθκεθ (τελευταία ομάδα η Κρουζ Αζούλ), ο 33χρονος Πορτογάλος Ραόυλ Μειρέλες (ελεύθερος από Φενερμπαχτσέ) και ο 34χρονος Μίκαελ Εσιέν, που είχε τελευταία ομάδα τον Παναθηναικό. Οι πέντε επιθετικοί που ξεχωρίζουν είναι, Ντρογμπά (38), Μπερμπάτοφ (35), Σαμάκ (32), Εντουάρντο (33), Κασάνο (34).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε