Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Χάινς ανακοίνωσε την απόσυρση του ίδιου και του Καλάθη από το “The Basketball Tournament”

Ο Χάινς ανακοίνωσε την απόσυρση του ίδιου και του Καλάθη από το “The Basketball Tournament”
ΦΩΤΟ intime

Την απόσυρση της συμμετοχής του από το τουρνουά “The Basketball Tournament” ανακοίνωσε ο Κάιλ Χάινς, ενώ ενημέρωσε ότι αντίστοιχα θα πράξει και ο Νικ Καλάθης, καθώς “πηγαίνει σε νέα ομάδα”.

Η Team Hines θα δώσειτο “παρών” στο “The Basketball Tournament”, γνωστό και ως τουρνουά των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά χωρίς τον Κάιλ Χάινς αλλά και τον Νικ Καλάθη. Ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε πως δεν έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και προτιμά να απέχει, όπως θα κάνει και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος “πηγαίνει σε μία νέα κατάσταση” σύμφωνα με τον Χάινς. 

Ο σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο πλέον δήλωσε συγκεκριμένα: “Δεν θα παίξω εξαιτίας της κατάστασης με τη Euroleague, αλλά κι επειδή δεν είχα την ευκαιρία να προπονηθώ. Ένιωσα ότι θα ήταν καλό να αγωνιστώ, όμως τώρα απλά θα χτίσω την ομάδα. Πιστεύω στο The Basketball Tournament, είναι μια καλή ευκαιρία για τους αθλητές που αγωνίζονται έξω από τη χώρα να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Αν κερδίζαμε, θα βοηθούσαμε την οργάνωσή μου και θα κάναμε κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου. Αυτός είναι ο σημαντικότερος ρόλος που θέλω να έχω ομάδα και ας μην συμμετέχω. Θα την υποστηρίξω. Δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Νικ Καλάθης, για τους ίδιους λόγους κι επειδή πηγαίνει σε μια νέα κατάσταση, έτσι έχω ακούσει. Θέλει να ολοκληρώσει αυτή τη μετακόμιση πριν αρχίσει να παίζει. Θα αγωνιστούν ο Μπράντον Πολ, ο Ίθαν Χαπ, ο Άλεκ Πίτερς, έχουμε ένα καλό γκρουπ παιδιών που θα είναι ανταγωνιστικοί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις