Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε δυο γκολ και οδηγεί την Ντίσελντορφ προς την Bundesliga

Ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε δυο γκολ και οδηγεί την Ντίσελντορφ προς την Bundesliga

Ο Χρήστος Τζόλης είναι ασταμάτητος στη Bundesliga 2. Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε δυο γκολ στην έδρα της Καϊζερσλάουερν, παίζοντας έτσι καθοριστικό ρόλο στο νικηφόρο… πέρασμα της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ κάνει… πορεία ανόδου στη Bundesliga και ο Χρήστος Τζόλης κάνει ό,τι μπορεί για να στείλει την ομάδα του στα “σαλόνια” του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ο Χρήστος Τζόλης πέτυχε δυο γκολ στην έδρα της Καϊζερσλάουτερν και βοήθησε την Φορτούνα Ντίσελντορφ να φτάσει στην ανατροπή και τη νίκη (3-1).

Στο 74′ ο Τζόλης σκόραρε εξ επαφής, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο 82′ “άδειασε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ο νεαρός διεθνής επιθετικός βρήκε… δίχτυα για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, σημειώνοντας έξι γκολ σε αυτό το διάστημα! Σε 27 εμφανίσεις μέσα στη σεζόν, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής “μετράει” 17 γκολ και οκτώ ασίστ.

Με παιχνίδι περισσότερο από το 4ο Αμβούργο (44 β.), η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει πλέον 46 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, παίζοντας μάλιστα την προτελευταία αγωνιστική με τη δεύτερη, Χόλσταϊν Κίελ.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις