Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ο Ζερμέιν Ντεφόε έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα

Ο Ζερμέιν Ντεφόε έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ένας από τους καλύτερους Άγγλους επιθετικούς των τελευταίων δεκαετιών, ο Ζερμέιν Ντεφόε αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 39 ετών.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Τότεναμ, Γουέστ Χαμ και Ρέιντζερς, ολοκλήρωσε μία τεράστια καριέρα με σχεδόν 500 συμμετοχές στην Premier League και 163 γκολ, ενώ ήταν και διεθνής με τα “τρία λιοντάρια”, έχοντας 20 γκολ σε 57 αγώνες.

Ο ίδιος ο Ντεφόε ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του με σχετική ανάρτηση στα social media, ενώ “κρεμάει” τα παπούτσια του, ως ο 9ος σκόρερ όλων των εποχών στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Η ανάρτηση του Ντεφόε

«Αισθάνομαι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποσυρθώ. Έκανα μια καταπληκτική καριέρα και γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους. Το ποδόσφαιρο θα τρέχει πάντα μέσα από τις φλέβες μου, με γεμίζει περηφάνια να κοιτάζω πίσω και να βλέπω όλα αυτά που έχω κάνει. Τώρα πρέπει να περάσω χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά μου σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής μου.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, το επιτελείο και τους συμπαίκτες που είχα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου που μου έδωσε μια μπάλα όταν ήμουν 2 ετών και μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Ευχαριστώ όλους σας, ειδικά σε σένα, μαμά, και στον Θεό».

https://www.youtube.com/watch?v=s1ezVWZgvik

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις