Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

«Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει τον Κώστα Τσιμίκα στη Ρόμα» γράφουν στην Ιταλία

«Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει τον Κώστα Τσιμίκα στη Ρόμα» γράφουν στην Ιταλία
Reuters

Μια ακόμα ομάδα από την Ιταλία φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Κώστα Τσιμίκα της Λίβερπουλ. Μετά την Γιουβέντους, η Ρόμα εμφανίζεται να θέλει τον Έλληνα αμυντικό.

Όπως αποκαλύπτει η ιταλική ιστοσελίδα Calciomercato -και αναπαράγουν ΜΜΕ στην Αγγλία- η Ρόμα προσπαθεί να αποκτήσει τον Κώστα Τσιμίκα το καλοκαίρι καθώς ο Ζοσέ Μουρίνιο αναζητά νέο αριστερό μπακ για να ενισχύσει τις επιλογές του.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «ο Μουρίνιο κοιτάζει στο σπίτι της Λίβερπουλ».

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός έχει κάνει 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, έχοντας καταγράψει έξι ασίστ και εντυπωσιάσει τον Γιούργκεν Κλοπ αλλά και αρκετούς συλλόγους.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, «η Λίβερπουλ θα μπορούσε να δεχτεί μια λογική πρόταση και να κοιτάξει να επενδύσει τα χρήματα σε έναν νεότερο αντικαταστάτη, όπως ο νεαρός Κάλβιν Ράμσεϊ της Αμπερντίν. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Νταβίντ Ραόυμ της Χοφενχάιμ, αν και μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να είναι δυνατή μόνο εάν φύγει ο Τσιμίκας. Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ που έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις