Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ζβέρεφ έπεσε θύμα έκπληξης στο Μόναχο

Ο Ζβέρεφ έπεσε θύμα έκπληξης στο Μόναχο

Έκπληξη μεγατόνων σημειώθηκε στο 250άρι τουρνουά του Μονάχου, όπου ο 18χρονος Δανός, Χόλγκερ Ρουν, “πέταξε έξω” από τη συνέχεια τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο κάτοχος δύο τίτλων back to back του BMW Open (2017 και 2018) γνώρισε τη συντριβή μπροστά στο κοινό της πατρίδας του με 6-3, 6-2 από το νεαρό Σκανδιναβό, ο οποίος χρειάστηκε μόλις μία ώρα και 41 λεπτά αγώνα για να “τσεκάρει” το “εισιτήριο” για τους προημιτελικούς. Εκεί θ΄ αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Έμιλ Ρουσουβόρι και στον Μάξιμ Κρέσι.

Μόλις ένα μπρέικ σε ολόκληρο το ματς δέχτηκε ο Ρουν (νο70 στην ATP) από το νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της καριέρας του.

Για τον Γερμανό ήταν η 8η ήττα στο 2022 και δεύτερη σερί μετά από εκείνη που γνώρισε από τον Στέφανο Τσιτσιπά την περασμένη εβδομάδα στον ημιτελικό του Monte Carlo Masters.

Το “εισιτήριο” για τους “8” του BMW Open εξασφάλισε και ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (νο7 του ταμπλό), ο οποίος επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 (6-2, 6-4) επί του Γερμανού, Ντάνιελ Ατλμάιερ, ενώ ο “εμφύλιος” της Χιλής, ανάμεσα στον Κριστιάν Γκαρίν και στον Αλεχάντρο Ταμπίλο ανέδειξε νικητή τον δεύτερο με 6-3, 6-4.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις