Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-3 ΤΕΛΙΚΟ: “Περίπατος” για την Ένωση στην Κρήτη!

ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-3 ΤΕΛΙΚΟ: “Περίπατος” για την Ένωση στην Κρήτη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε “περίπατο” για την ΑΕΚ εξελίχθηκε το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη, αφού ένα λάθος του Κομεσίδη στο πρώτο ημίχρονο, άφησε τους Κρητικούς με 10 παίκτες και επέτρεψε στον Γκάλο να κάνει το 0-2, για να βάλει πρόωρο τέλος στο ματς, το οποίο και ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-3.

Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύθηκε να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στην Τούμπα, καθώς επιβλήθηκε με 0-3 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη και πέτυχε την 4η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague.

Η Ένωση ήταν καλύτερη από την αρχή του ματς και άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ του Μπακασέτα, για να βάλει πρόωρο τέλος στο ματς, ο Κομεσίδης, στο 30′, όταν μετά από δικό του λάθος, κράτησε ως τελευταίος παίκτης τον Κλωναρίδη, για να δεχθεί σωστά την κόκκινη κάρτα.

Από το φάουλ στα όρια της περιοχή μάλιστα, ο Γκάλο κατάφερε με αριστουργηματική εκτέλεση να κάνει το 0-2 για να “κλειδώσει” τη νίκη για την ομάδα του. Το μόνο που άλλαξε ως το τέλος της αναμέτρησης ήταν το σκορ, αφού από μία ακόμη ολιγωρία στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Πόνσε έκανε το 0-3.

Παρακολουθήστε LIVE το ΟΦΗ – ΑΕΚ από το newsit.gr

Εκτός του Λιβάγια, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει ούτε στον επίσης τραυματία Άλεφ, έχοντας στην αποστολή τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μοράν, Μάνταλο, Γιούση, Γιαννιώτα, Μπακασέτα, Κλωναρίδη, Πόνσε και Γιακουμάκη.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παπαδόπουλος για τον ΟΦΗ, πήρε την αποστολή τους Στρέζο, Σωτηρίου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Μπολάκη, Ποτουρίδη, Μιχόγεβιτς, Νάστο, Παπαστεριανό, Νέιρα, Κυριακίδη, Μεγιάδο, Κοροβέση, Βουό, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Πλατέλλας, Σάσι και Αραβίδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις