Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο Ηράκλειο

ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο Ηράκλειο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να μοιράζονται από ένα βαθμό, σε ένα παιχνίδι που είχε δυο δοκάρια.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ΟΦΗ – Ατρόμητος στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Σε ένα παιχνίδι με δυο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες, καμία εκ των δυο ομάδων δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ, με το αποτέλεσμα του 90λεπτου να είναι 0-0.

Με αυτό τον τρόπο ο γηπεδούχος ΟΦΗ δεν κατάφερε να «κλειδώσει» μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, παρότι δεν δείχνει πως θα κινδυνέψει, ενώ από την πλευρά του ο Ατρόμητος προσπέρασε τον Αστέρα Τρίπολης και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος.

Τόσο ο ΟΦΗ, όσο και ο Ατρόμητος είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για να σκοράρουν ωστόσο το γκολ δεν ήρθε ποτέ για κανένα εκ των δυο.

Οι Περιστεριώτες μάλιστα τελείωσαν την αναμέτρηση με δυο δοκάρια, καθώς ο Βαλένσια στο φινάλε του πρώτου μέρους και ο Ασεβέδο στο 88΄δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα το 0-0 να μένει αμετάβλητο.

ΟΦΗ(Δέλλας): Χριστογεώργος, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Αμπάντα, Μεγιάδο (68′ Φελίπε), Γκαγέγος, Τοράλ (61′ Μπάκιτς), Μπάκου (67′ Αποστολάκης), Ριέρα (79′ Θεοδοσουλάκης), Ισέκα (79′ Τοράρινσον)

Ατρόμητος(Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε (89′ Έρλινγκμαρκ), Γκονζάλες, Καμαρά, Βρακάς (72′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (61′ Βέργος), Βαλένσια (89′ Τζοβάρας)

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις