Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΟΦΗ – Ατρόμητος: «Μαχαιριά» Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις

ΟΦΗ – Ατρόμητος: «Μαχαιριά» Χριστοδουλόπουλου στις καθυστερήσεις
Intime.gr

Παραμένει μπλεγμένος με τον υποβιβασμό! Ο ΟΦΗ κρατούσε νίκη – ανάσα επί του Ατρομήτου μέχρι το 90+, αλλά οι Περιστεριώτες έφυγαν με το βαθμό από το «Θ. Βαρδινογιάννης», με τέρμα του Χριστοδουλόπουλου (αλλαγή του Παντελίδη). Το VAR ακύρωσε γκολ των γηπεδούχων.

Μεγάλη ευκαιρία, για να πάρει βαθμολογική ανάσα και να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού έχασε ο ΟΦΗ, που έφερε 1-1 στην έδρα του με τον Ατρόμητο, σε ματς για την 4η αγωνιστική των play off της Superleague.

Με το βαθμό αυτό, οι Κρητικοί έφτασαν τους 25 και βρίσκονται στο +2από την ΑΕΛ (παίζει τη Δευτέρα στην έδρα της Λαμίας) και στο +4 από τον ουραγό, Παναιτωλικό (υποδέχεται στη συνέχεια τον Απόλλωνα Σμύρνης). Απ’ την άλλη, οι Περιστεριώτες μπορούν να περάσουν μια πιο… ήρεμη εβδομάδα, φτάνοντας τους 30 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος πρέπει να αισθάνεται «αδικημένος» από το 0-0 του πρώτου μέρους στην έδρα του ΟΦΗ, έχοντας την τεράστια ευκαιρία του Γιακουμάκη και του Γκαλβάο (ο Βάντερσον είχε σημαντικές επεμβάσεις στο ίδιο λεπτό, 16), αλλά και το γκολ του Μουνιόθ στο 44’, που τελικά δεν μέτρησε, λόγω του οριακού οφσάιντ.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως είχε… διαφορετική εκκίνηση. Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο ματς, στο 52′ είδε τον Γιαννιώτη να κάνει σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά του Διαμαντή, αλλά στο 65’ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Σάλομον μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο διαιτητής Φωτιάς είδε τη φάση στο on field review, έδωσε την παράβαση και ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση από τη… βούλα.

Ο Ατρόμητος πήρε τα ηνία του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολεύτηκε να απειλήσει τον ΟΦΗ, ο οποίος προστάτεψε καλά τα μετόπισθεν του. Η κίνηση του Σάββα Παντελίδη, που έδωσε το βαθμό στους φιλοξενούμενους, έγινε στο 71’, με την είσοδο του Χριστοδουλόπουλου στο ματς. Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά στο 90+3’, δίνοντας το βαθμό στην ομάδα του. Ένα λεπτό μετά, ο ΟΦΗ έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το «τρίποντο», με την προσπάθεια του Σακόρ να στέλνει την μπάλα να περάσει δίπλα από την εστία του Γιαννιώτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις