Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΟΦΗ – Ατρόμητος: Νίκη και έφυγαν για πλέι οφ οι Κρητικοί!

ΟΦΗ – Ατρόμητος: Νίκη και έφυγαν για πλέι οφ οι Κρητικοί!
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου στο “Γεντί Κουλέ”, στο ματς που έριξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Superleague, και πλασαρίστηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα play offs, βγάζοντας σχεδόν… νοκ άουτ τους Περιστεριώτες.

Σε ένα “σκληρό” και μοιρασμένο ματς ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει μία νίκη “χρυσάφι” κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Φιγκεϊρέδο να πετυχαίνει το καθοριστικό γκολ του αγώνα στο 82ο λεπτό και να διαμορφώνει το τελικό 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος και είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τον Μανούσο στο 9′ και τον Γιακουμάκη στο 13′ , τη στιγμή που οι Κρητικοί δεν έφταναν με αξιώσεις στην περιοχή του Μέγερι. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό, με τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τον Ατρόμητο να είναι εξαιρετικά επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και να έχει την πρώτη καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ με τον Μανούσο στο 57′.

Ο ΟΦΗ όμως ήταν τελικά αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με το γκολ του Ζοάο Βίκτορ στο 66′ να ακυρώνεται μέσω VAR, καθώς υπήρξε παρεμβολή παίκτη των Κρητικών στη φάση, ο οποίος βρισκόταν σε θέση οφ σάιντ. Η “λύτρωση” ήρθε στο 82′ όταν ο Σεμέδο έκανε τη σέντρα, με τη μπάλα να κοντράρει παίρνοντας πολύ ύψος και τον Φιγκεϊρέδο να παρεμβάλεται στο πρώτο δοκάρι στέλνοντάς την με κεφαλιά στα δίχτυα για το 1-0.

Το σκορ αυτό παρέμεινε ως το τέλος με τους Κρητικούς να παίρνουν μία μεγάλη νίκη ανεβαίνοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας, με 31 βαθμούς, και κρατώντας την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά την είσοδό τους στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ. Στον αντίποδα ο Ατρόμητος έμεινε στους 26 πόντους και τη 9η θέση με την υπόθεση εξάδα να δυσκολεύει πλέον αισθητά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις