Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΟΦΗ: Μήνυμα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και κάλεσμα – «Κάνουμε το φόβο των γυναικών, δύναμη»

ΟΦΗ: Μήνυμα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και κάλεσμα – «Κάνουμε το φόβο των γυναικών, δύναμη»
youtube

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η ΠΑΕ ΟΦΗ δημιούργησε ένα βίντεο -με τη συμμετοχή παικτών της- στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το συγκεκριμένο κοινωνικό πρόβλημα.

Σύμφωνα και με την ενημέρωση της “Η ΠΑΕ ΟΦΗ και το Strong ME στέλνουν από κοινού, το πιο ΗΧΗΡΟ μήνυμα κατά της έμφυλης βίας! Πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι Νίκος Κοροβέσης, Αντίλ Ναμπί, Μιγκέλ Μεγιάδο, Δημήτρης Σωτηρίου και Τριαντάφυλλος Πασαλίδης παίρνουν θέση και ξεκαθαρίζουν ότι όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε το φόβο των γυναικών, ΔΥΝΑΜΗ!”

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 διοργανώνει επίσης μια σειρά από δράσεις οι οποίες θα κορυφωθούν στον αγώνα με τον Ιωνικό (28/11).

Την Κυριακή (28/11) ο ΟΦΗ προσκαλεί όλες τις γυναίκες στο «Θ. Βαρδινογιάννης», με συμβολική τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ στην Θύρα 1. Όσες γυναίκες αγοράσουν εισιτήριο, θα πάρουν δώρο μια υφασμάτινη επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα, με το μήνυμα “Κάνε το φόβο σου δύναμη”, το σήμα του ΟΦΗ, του “Strong me” και το λευκό κορδελάκι, το σύμβολο κατά της έμφυλης βίας, το οποίο θα φορούν όλοι οι εργαζόμενοι στο γήπεδο.

ΌΛΑ τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα δοθούν για την ενίσχυση του “Strong me”.

Το “Strong me” είναι ένα κίνημα, το οποίο στοχεύει στην πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, ενώνοντας τους φορείς που ασχολούνται με την στήριξη και την ενδυνάμωση των γυναικών που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας καθώς και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις