Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΟΦΗ: Ο Σίμος παραιτήθηκε μετά τη νέα ήττα των Κρητικών

ΟΦΗ: Ο Σίμος παραιτήθηκε μετά τη νέα ήττα των Κρητικών
Intime.gr

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ υπέβαλε ο Γιώργος Σίμος, μετά την εντός έδρας ήττα του ΟΦΗ από την ΑΕΛ.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί ο Γιώργος Σίμος. Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του, μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ.

Οι Κρητικοί γνώρισαν την όγδοη διαδοχική τους ήττα και πλέον μπαίνουν για τα… καλά σε περιπέτειες, καθώς η διαφορά τους από την ομάδα της Λάρισας μειώθηκε στους τρεις βαθμούς.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΛ, ο 42χρονος προπονητής δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του ΟΦΗ, τονίζοντας ότι πρέπει να γίνει η αλλαγή.

«Να ζητήσω την κατανόηση των δημοσιογράφων, να μην απαντήσω στα ερωτήματα. Το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα. Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες, στον διευθυντή ποδόσφαιρο και στη διοίκηση. Πρέπει να γίνει μια αλλαγή. Η παραίτηση μου έχει μεταφερθεί στη διοίκηση. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και θα μείνει ως οικογένεια. Είναι μια δυσκολία, που θα την ξεπεράσει. Είμαι σίγουρος, ότι το γκρουπ θα τα καταφέρει. Δύσκολη στιγμή για μένα. Ήταν τιμή μου. Σεβασμός ήταν στον υπέρτατο βαθμό. Να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, την διοίκηση, τους παίκτες, τον οργανισμό ΟΦΗ. Θα δίνω όλη μου τη θετικότητα, γιατί δέθηκα με αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα τρομερό δέσιμο» ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις