Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Απαγορευτικό από την αστυνομία για οπαδούς των Πειραιωτών στο «Γεντί Κουλέ»

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Απαγορευτικό από την αστυνομία για οπαδούς των Πειραιωτών στο «Γεντί Κουλέ»
Eurokinissi

Η αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς της ομάδας με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League (30.10 / 19:30).

Για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας” η αστυνομία “άναψε κόκκινο” στην μεμονωμένη αλλά και οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην έδρα του ΟΦΗ.

Να αναφέρουμε πως η κρητική ΠΑΕ ήταν αρνητική στην παραχώρηση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Κατόπιν σχετικής εισήγησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε: “την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30.10.2023 και ώρα 21:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου “Θ. Βαρδινογιάννης”, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις