Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Ο Κολοβός χάρισε το τρίποντο στους «Αγρινιώτες»

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Ο Κολοβός χάρισε το τρίποντο στους «Αγρινιώτες»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη φετινή Super League, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1 και έπιασε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League 1.

Το τρένο του Παναιτωλικού συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του. Η ομάδα του Αναστασίου πήρε ένα τεράστιο διπλό κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και συνεχίζει να κοιτάζει ψηλά στη βαθμολογία της Super League 1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15΄ με τον Νίκο Καρέλη να βρίσκει δίχτυα, βάζοντας από νωρίς δύσκολα στους Κρητικούς.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους χωρίς όμως να βρουν χώρους να απειλήσουν τα καρέ του Ανέστη.

Τελικά τη λύση έδωσε στο 42ο ο Μπαλογιάννης ο οποίος με τρομερό βολέ άφησε ”άγαλμα” τον Ανέστη ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια.

Στο δεύτερο ημίχρονοι οι Κρητικοί έχασαν ευκαιρίες για να γυρίσουν το παιχνίδι και τελικά να έρθει το εντυπωσιακό πλασέ του Δημήτρη Κολοβού λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι (76ο λεπτό) το οποίο έδωσε εκ νέου προβάδισμα του Παναιτωλικού κόντρα στη ροή του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΟΦΗ: Στίβενς, Πασαλίδης (57′ Γιοχού), Βούρος, Διαμαντή, Μπαλογιάννης, Μαρινάκης (69′ Καμάου), Τοράρινσον (78′ Αποστολάκης), Ντιουσέ, Στάικος, Μπουζούκης (78′ Θεοδωσουλάκης), Ντίκο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (78′ Μάρτενσον), Ντίας (80′ Φλόρες), Ντουάρτε, Σενγκέλια (69′ Νταγκό), Μόρσεϊ (68′ Κολοβός), Καρέλης (78′ Σίλβα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις