Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: (Χ)ωρίς γκολ και… νίκη στα Play Off “πράσινοι” και Κρητικοί

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: (Χ)ωρίς γκολ και… νίκη στα Play Off “πράσινοι” και Κρητικοί
ΦΩΤΟ Intime

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) στην Κρήτη και μετά από τέσσερις αγωνιστικές στα Play Off της Superleague συνεχίζουν να μην έχουν νίκη.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο γκολ δύο φορές, αλλά και τις δύο το VAR είχε αντίθετη… άποψη, με αποτέλεσμα το 0-0 στο ματς με τον ΟΦΗ, για την 4η αγωνιστική των Play Off της Superleague, έμεινε ως το τέλος. Οι Κρητικοί είχαν την υπεροχή, αλλά δεν δημιούργησαν ποτέ την μεγάλη ευκαιρία και έτσι και οι δύο ομάδες συνεχίζουν χωρίς να έχουν πετύχει ακόμα νίκη μετά την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης ΕΔΩ

Tο ματς

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς πιέζοντας τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και αναγκάζοντάς την σε πολλά λάθη και δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ, τις οποίες όμως δεν μετουσίωνε σε τελικές προσπάθειες. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους Κρητικούς στο 18′ όταν Φιγκεϊρέδο έκλεψε τη μπάλα στα όρια της “πράσινης” περιοχής και σούταρε με φάλτσο, αλλά ο Διούδης έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Οι “πράσινοι” άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και έπειτα, με την ευκαιρία του Κουρμπέλη (22′) που σούταρε άστοχα από καλό σημείο να είναι όμως η μοναδική τελική τους προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο μέχρι το τέλος του είχε να επιδείξει ακόμα δύο καλές στιγμές για τον ΟΦΗ, με την κεφαλιά του Ναμπί στο 38′ να περνάει άουτ και το σουτ του Φιγκεϊρέδο, μετά από φάση διαρκείας στο 40′ να εξουδετερώνεται από τον Διούδη, που έδιωξε με γροθιές.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και ήταν σαφώς πιο απειλητικός. Στο 58΄ μετά την κεφαλιά του Μακέντα από σέντρα του Χατζηγιοβάνη και τον κακό υπολογισμό της μπάλας από τον Γουάιλι, αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και επέστρεψε στα χέρια του τερματοφύλακα του ΟΦΗ. Τρία λεπτά μετά (61′) ο Μακέντα πέτυχε γκολ με πλασέ, αλλά με την βοήθεια και του VAR δεν μέτρησε, καθώς ο Ιταλός είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ.

Αν και ο ρυθμός του ματς έπεσε μετά το 75΄, ο Παναθηναϊκός πέτυχε και δεύτερο γκολ, το οποίο επίσης δε μέτρησε, καθώς πριν σκοράρει από κανονική θέση ο Καμπετσής, ο Περέα είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του και με τη συνδρομή του VAR ξανά τo 0-0 παρέμεινε, ως το τέλος.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έχει πλέον 47 βαθμούς και παραμένει 4ος, ενώ ο ΟΦΗ με 35 πλέον παραμένει 6ος και αμφότεροι συνεχίζουν να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στα Play Off.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Ουάλεϊ, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (69΄ Μαρινάκης), Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (68΄ Στάικος), Βαζ (90΄+2 Δεληγιαννίδης), Φιγκεϊρέδο, Σεμέντο (43΄ Μάνος)

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Θεοχάρης (78΄ Περέα), Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (82΄ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (82΄ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (63΄ Ανουάρ), Μακέντα (83΄ Καμπετσής).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις