Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του Αουγκούστο

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή του Αουγκούστο

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, την ερχόμενη Κυριακή (17/1).

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Ωστόσο, η συμμετοχή του Βραζιλιάνου με τους Κρητικούς θα κριθεί την τελευταία στιγμή. 

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο συνεχίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15.01) στο γήπεδο της Τούμπας. Η μέρα ξεκίνησε με την κλασική πλέον διαδικασία των τεστ για τον Covid-19. Μετά το ιατρικό πρωτόκολλο, τηρήθηκε το ποδοσφαιρικό. Το βάρος έπεσε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, τόσο στο επιθετικό κομμάτι όσο και στο transition από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε κι επέστρεψε στις προπονήσεις με ατομικό πρόγραμμα επανένταξης λόγω της σωματικής καταπόνησης των προηγούμενων ημερών. Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου στην αποστολή θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι του Γεντί Κουλέ.

Το όνομα του Ενέα Μιχάι είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο, με τον Αλβανό στόπερ να συνεχίζει το πρόγραμμα με τις θεραπείες που ακολουθεί. Από το παιχνίδι στην Κρήτη θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ίνγκασον , Α.Ζίβκοβιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί .Το Σάββατο (16.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Ηράκλειο από το αεροδρόμιο Μακεδονία με πτήση τσάρτερ».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις