Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Όφνερ – Τσιτσιπάς 0-2: Ιδανικό ξεκίνημα στο Barcelona Open

Όφνερ – Τσιτσιπάς 0-2: Ιδανικό ξεκίνημα στο Barcelona Open
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (4-6, 5-7) του Σεμπάστιαν Όφνερ (Νο43) και ξεκίνησε με τον καλύτερα δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Barcelona Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε 2-0 τον Σεμπάστιαν Όφνερ στην πρεμιέρα του Barcelona Open, με τον Έλληνα πρωταθλητή να δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο 25χρονος τενίστας θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης (17/04/24) απέκλεισε τον Ιταλό Λορέντζο Μουσέτι με 2-0 σετ (6-7, 4-6).

Xρειάστηκε μία ώρα και 36 λεπτά για τον Τσιτσιπα να φτάσει στη νίκη, με τον ίδιο να βάζει πλώρη για πρόκριση τα προημιτελικά του Barcelona Open.

 

«Προσπάθησα να παίξω με έναν τρόπο που δεν είχε μεγάλη αποτελεσματικότητα κι έτσι έπρεπε να τον αλλάξω μέσα στο ματς. Γι’ αυτό προσπάθησα να μπω μέσα στο γήπεδο, να παίξω λίγο γρηγορότερα και πιο κοντά στην baseline, κάτι που πήγε καλύτερα. Κατάφερα να βρω λύσεις κι αυτό είναι το σημαντικό.

Είχα έναν καλό αντίπαλο σήμερα, έπαιζε πολύ καλά. Το καλύτερο σε αυτό ήταν ότι αντεπιτέθηκα, σέρβιρε για το σετ και ξεκίνησα να παίζω περισσότερο με τους δικούς μου όρους, κάτι που μου έδωσε τη νίκη» ήταν τα λόγια του Τσιτσιπά μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις