Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Οι αφοί Τσιτσιπά αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του διπλού στο Ρότερνταμ

Οι αφοί Τσιτσιπά αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του διπλού στο Ρότερνταμ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Reuters

Τα αδέλφια Τσιτσιπά δεν κατάφεραν να συνεχίσουν με μία δεύτερη νίκη και αποκλείστηκαν από τους ημιτελικούς του τουρνουά στο διπλό στο Ρότερνταμ, αφού ηττήθηκαν 2-0 σετ (6-2, 7-6) από το δίδυμο των Εντουάρντ Ροζέρ-Βασλάν και Χένρι Κόντινεν.

Πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς απέναντι στους πολύπειρους Εντουάρντ Ροζέρ-Βασλάν και Χένρι Κόντινεν, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς ηττήθηκαν με 6-2, 7-6 κι αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του διπλού στο τουρνουά του Ρότερνταμ.

Στο πρώτο σετ τα αδέλφια Τσιτσιπά δεν βρήκαν απαντήσεις στα σερβίς των αντιπάλων τους κι έχασαν εύκολα, αλλά στο δεύτερο έγινε πραγματική μάχη. Παρότι οι αντίπαλοί τους προηγήθηκαν με 4-1 στα γκέιμ, έχοντας κάνει και δύο μπρέικ, από εκεί και ύστερα ανέβασαν την απόδοσή τους και χωρίς να χαρίζουν εύκολους πόντους κατάφεραν να στείλουν το σετ στο τάι μπρέικ.

Οι Ρόζε-Βασλάν/Χένρι Κόντινεν έκαναν δύο μίνι μπρέικ, χάρις στα οποία έφτασαν στη νίκη με 7-6 και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του τουρνουά της ολλανδικής πόλης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις